Over ons

Inspireren en motiveren

Bij Edunivo zijn we gedreven om hoogwaardige educatieve content te leveren die leerlingen en docenten inspireert en motiveert. We geloven dat onderwijs de sleutel is tot persoonlijke groei en maatschappelijke vooruitgang. Daarom streven we ernaar om de beste leermiddelen te ontwikkelen en aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van moderne leeromgevingen.

Oprichters van Edunivo

Femke
Bellaard

Expertise en achtergrond:

  • Bachelor of Music in Education; HKU
  • Bachelor of Music Composition; HKU
  • Docent muziek; Gerrit Rietveld College
  • Hoofdvakdocent Opleiding Docent Muziek; HKU 
  • Educatief auteur en arrangeur; Noordhoff Uitgevers, Zoec Music, Femke Bellaard Composities
Arenda
Woudenberg

Expertise en achtergrond:

  • Bachelor of Music in Education; HKU
  • Master of Music in Education (violin); HKU
  • Docent muziek / ckv / kunst algemeen; Christelijk College Groevenbeek 
  • Educatief auteur; Noordhoff uitgevers

Onze aanpak

Wij ontwikkelen lesmateriaal dat relevant en actueel is en zorgen er zo voor dat leerlingen de kennis en vaardigheden verwerven die ze nodig hebben in de wereld van vandaag en morgen. Onze aanpak is gebaseerd op grondig onderzoek, innovatie en nauwe samenwerking met docenten en onderwijsprofessionals.

Wij begrijpen de uitdagingen waarmee docenten en leerlingen te maken hebben

Onze getalenteerde auteurs zijn experts in hun vakgebied en hebben uitgebreide ervaring in het onderwijs. Ze begrijpen de uitdagingen waarmee docenten en leerlingen te maken hebben en zetten zich in om leermiddelen te creëren die afgestemd zijn op diverse leerstijlen en niveaus.

Onze partners

Federatie van Muziekauteurs en Uitgevers

Voor een professionele inzet van ict in het onderwijs

Wij komen op voor de waarde van muziek

Kracht van technologie

Bij Edunivo geloven we ook sterk in de kracht van technologie om het leerproces te verbeteren. We integreren innovatieve digitale tools en platforms in onze leermiddelen, waardoor interactieve en boeiende leerervaringen ontstaan. Door gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen, streven we ernaar om het onderwijs naar een hoger niveau te tillen en de betrokkenheid van leerlingen te vergroten.

Een betrouwbare partij waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat

We zijn trots op onze reputatie als een betrouwbare educatieve uitgeverij die hoogwaardige kwaliteit biedt. Onze materialen worden zorgvuldig ontwikkeld en regelmatig geëvalueerd om te voldoen aan de hoogste normen van inhoud, pedagogie en gebruiksvriendelijkheid. We werken nauw samen met docenten en scholen om ervoor te zorgen dat onze leermiddelen effectief zijn en aansluiten bij de specifieke behoeften van hun leerlingen.